Ta ett snabblån en gång

Någon gång ibland kan det hända att man har mer utgifter än vad man klarar av att betala. Det kan vara att man inte har tillräckligt med mat, eller att dagisavgiften har ökat. Detta är något som kan drabba vem som helst när som helst och många vill inte be sina anhöriga om hjälp.

Snabblån

I sådana här lägen kan man ta ett sms-lån eller ett snabblån. Som man hör på namnet så är det ett lån som man får väldigt snabbt och det kan vara räddaren i nörden för många. Det finns många olika typer av snabblån idag, en del kan man söka om på internet och en del är endast att man skickar iväg ett sms, man får svar direkt och pengarna kommer direkt in på ens konto.

En gång eller fler gånger

När man tar ett snabblån första gången så brukar summan man kan låna vara begränsad till max några tusen svenska kronor. Om man sedan återkommer som kund kan man låna lite större belopp, då upp till 10 000 svenska kronor.

Att ta ett sms lån en gång är inte så farligt och det är något många gör. Det är för att lösa en akut situation. Det man måste vara medveten om är att ett snabblån är ett tillfälligt lån och ska i regel betalas tillbaks inom en månad, det vill säga 30 dagar. Det är även ränta på lånebeloppen och räntan är i regel hög. Så innan man tar sitt första snabblån så måste man tänka efter så att man kan betala lånet i tid utan att hamna i samma svåra ekonomiska situation nästa månad när man ska betala tillbaks pengarna plus räntan.

Ofta återkommande

Tyvärr är det många som inte inser att ett snabblån är för en akut situation. När det är dags att betala tillbaks lånebeloppet så finns inte pengarna där för att täcka det och då tar de ett till snabblån. Därför ska man tänka efter föra och det gäller att tänka efter den första gången så att man ser till så att det också blir den enda gången.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *