Ansök om lån

Här har vi tänkt att göra en guide för dig som vill ta ett lån direkt online. Det går naturligtvis väldigt snabbt, och är dessutom väldigt enkelt för dig. Ta gärna hjälp av vår steg-till-steg beskrivning för att få full koll på hur du ansöker om ett snabblån eller SMS-lån på nätet.

LångivareBeloppLöptidKostnadAnsökLäs mer
500-10 000 kr1-3 månader250 krAnsökLäs mer
1000-20 000 kr1-12 månader395 krAnsökLäs mer

1. Bestäm långivare

Först och främst behöver du välja ett företag som du vill ansöka om lån hos. Vi har mängder av alternativ på vår startsida, och du kan välja vad du tycker är viktigast med lån.

När du sedan har valt vilken långivare du vill ansöka om lån hos, så kan du gå vidare till nästa steg.

2. Ansök om lån

När du valt vilket lån som du vill ansöka online, så går du vidare till deras hemsida. Där kryssar du i hur mycket du vill låna, samt under hur lång tid som du vill låna pengar. Sedan fyller du i ett formulär med dina personuppgifter, och lite andra frågor kring din ekonomi. Sedan skickar du smidigt och snabbt in din ansökan till låneföretaget. Gör du detta när din långivare håller öppet så kan du förvänta dig ett snabbt svar. De kommer då meddela dig om du har fått din ansökan godkänd.

3. Utbetalning av lån

När du sedan har fått ditt lån godkänt så kommer de att starta en utbetalning till dig. Dessa utbetalningar av lån görs direkt efter du bekräftat lånet, och det går ofta väldigt snabbt. När du sedan har pengar över på ditt konto så kommer du att kunna använda de som vanligt.

4. Återbetalning

Du har valt en tid som ditt lån löper igenom, och det är viktigt att du ser till att betala tillbaka pengarna i tid. När du har gjort din betalning med ditt lån + eventuell ränta och avgifter så är du och din långivare klara med varandra. Observera att det är viktigt att du betalar tillbaka i tid för att inte dra på dig ytterligare räntekostnader eller avgifter.