Kreditupplysning & Betalningsanmärkningar

Flera av våra långivare som vi rekommenderar kommer att ta en kreditupplysning på dig innan du godkänns att låna pengar direkt. De kollar då upp din tidigare skötsel med din ekonomi, och ser hur din inkomst ser ut i dagens läge. Det är dock inte alla långivare som använder sig av en kreditupplysning. Vissa långivare godkänner att du har betalningsanmärkningar eller saknar en inkomst. De väljer istället att lita på dig som ansöker om ett SMS-lån eller snabblån, och att du kan betala tillbaka.

Kreditupplysning hos UC

Det är vanligt att företag eller långivare använder sig av UC (upplysningscentralen) för att begära inblick i din ekonomi. Det är däremot inte alla som använder sig av UC, utan gör en kreditupplysning av dig via andra företag. Det finns även de som helt skippar en kreditupplysning på dig. En kreditupplysing kostar naturligtvis inget för dig att gå igenom, och du behöver inte aktivt göra något, utan det sköter din långivare.

Låna pengar utan UC

Vill du inte att någon ska göra en kreditupplysning av dig hos UC? Då kan du ta och kolla här nedan. Där har vi samlat de långivare som vi rekommenderar dig att ansöka lån hos. Speciellt om du vill undvika en kreditupplysning hos UC.

Lån utan UC:

Låna med betalningsanmärkning

Om du vet att du har betalningsanmärkningar eller ärenden hos kronofogden, men behöver ändå låna pengar snabbt. Då kan du ta hjälp av de långivare som godkänner att du har en betalningsanmärkning. Det är minst lika viktigt för dig att betala tillbaka ditt lån oavsett om du tar ett lån hos en långivare som godkänner betalningsanmärkningar. Annars kan du lätt hamna i en ond cirkel där räntor och avgifter plussas på ditt lån.

Långivare som godkänner betalningsanmärkning

Hos oss hittar vi långivare som godkänner att du tidigare har slarvat med din ekonomi, och ger dig en ny chans att visa ansvar för dina räkningar och skulder. Du kan se vilka långivare på nätet som kan bevilja lån med betalningsanmärkningar.

Långivare som accepterar betalningsanmärkning: