CredWay

Credway ägs och drivs av ett bolag som heter Northmil AB. De startade redan under lånebommen 2005 och har i skrivande stund erbjudit snabblån till nästan 200 000 svenska konsumenter. De verkar under tillsyn av finansinspektionen i Sverige. De har också erbjudit lån i Finland där de verkar på samma fina villkor. De har högsta kreditbetyg från Soliditet vilket är AAA. En fin grej är också att Credway har en insamling där de samlar pengar till Barncancer fonden. De är också med och stöttar en del andra föreningar så som HV71 och Svenska Freds.

De är inget klassiskt snabblån Credway erbjuder. Det är istället som hörs på namnet, ett kredit konto. Det fungerar precis som ett kreditkort fast utan kort. Du ansöker om exempelvis en kredit på 10 000 kr. När du fått denna beviljad betalar du ingen ränta. Det är först när du väljer att ta ut ett belopp som räntan börjar ticka. Du kan ta ut så lite som 1000 kr. Du betalar självklart bara för det uttagna beloppet och inte för din beviljade kredit.

Det är skönt att veta att Credway har öppet varje dag, även på helgen. Credway ser hårt på ekonomiska bekymmer vilket syns på deras lånekrav. De tar en kreditupplysning på alla låneansökningar. De godkänner betalningsanmärkningar men ingen aktiv skuld hos kronofogden. Du måste också ha en taxerad årslön på minst 120 000 kr. Självklart måste denna lön ha blivit registrerad hos skatteverket.

Credway snabblån fördelar

  • Snabba lån
  • Låga räntor & inga dolda avgifter
  • Bra kundsupport
CredWay

Information

UC: Det tas ingen UC

Bet. anmärkning: Bet. anmärkning är okej

Lånet

Belopp: 1000-20 000 kr

Löptid: 1-42 månader

Kostnad: 24 kr