Samla lån

Det är aldrig roligt att vara skuldsatt. Speciellt inte om det är flera olika aktörer som håller dig skuldsatt. Att vara i skuld till flera företag, eller långivare kan vara krångligt. Det innebär att du får svårt att hålla koll på dina skulder, samtidigt som de olika skulderna har en tendens till att bara växa. Då kan det vara en bra idé att samla ihop alla dessa skulder för att sedan betala av med ett lån online. Då kommer du endast ha en skuld hos ett företag.

samla-lån

Billigare att samla lån

Att ha ett lån som har täckt flera olika skulder är bra av två anledningar. Först och främst så blir det enklare att hålla koll på en kredit istället för flera olika. Sedan finns det bra och fördelaktiga lån med låg ränta som gör att du faktiskt kan spara in pengar på att låna. Låt oss leka med tanken att du har fyra olika skulder hos fyra olika företag. Den totala summan för alla dessa skulder är 12000 kronor. Har du inte pengar för att betala tillbaka dessa skulder så är sannolikheten att förseningsavgifter, och till och med kronofogden ökar din skuld ytterligare. Då kan det vara smart att ta ett lån på 12000 kronor med låg ränta. Sedan betalar du dina olika skulder med dessa pengar. Sedan har du ett lån som du kan beta av med en generös återbetalningstid. Detta knep har hjälpt många i Sverige att samla sina lån och göra det en smula enklare att bli skuldfri.

LångivareBeloppLöptidKostnadAnsökLäs mer
500-10 000 kr1-3 månader250 krAnsökLäs mer
1000-20 000 kr1-12 månader395 krAnsökLäs mer
10000-45 000 kr24 månader0 krAnsökLäs mer

Lyxfällan

Har du sett Lyxfällan på TV3? Det är ett program där två ekonomiexperter åker land och rike runt för att hjälpa privatpersoner med deras ekonomi. Det är inte alls ovanligt att de använder sig av en sådan teknik som vi beskriver här ovan. De ser till att samla alla dessa skulder, lån och krediter till ett enda stort lån. Sedan förhandlar de fram en bra ränta, och alla dina skulder förvandlas till en och samma. Smidigare, lättare och betydligt billigare!

Lån trots skulder?

Det finns de människor i Sverige som har en dålig historik när det kommer till betalningsanmärkningar och skulder. Denna grupp står i många fall utan hjälp, då de inte kan låna pengar från flera långivare eller banker. Det finns däremot ett hopp för dessa människor att återigen komma upp på banan. Om du väljer att du ska bli skuldfri, och är villig att kämpa för det, så kan en långivare som inte tar en kreditupplysning ett alternativ. De kommer att bevilja ditt lån i god tro att du klarar av de skulder och räntor som ett lån kan föra med sig. Du ska aldrig ta ett lån som du inte är säker på att du kan betala tillbaka. Det kommer snarare förvärra din ekonomiska situation, än att förbättra den.