Monetti

Monetti startade under 2006 som så många andra snabblåns förmedlare. De hette tidigare Folkia men har alltså bytt namn till Monetti. De säger sig själva ha gjort marknaden mer kundvänlig med sina enkla och flexibla lån. Medelåldern på deras långivare är 39 år och de har ungefär lika många män som kvinnor som lånar. Monetti är licensierat och har kontinuerlig  tillsyn av finansinspektionen. De sitter på Medborgarplatsen i hjärtat av vår huvudstad.

Monetti står för kundnöjdhet och har därmed öppet sin support och godkänner låneansökningar varje dag. Det gäller även kvällstid på vardagar och dagtid på helg. Om du ansöker om ett lån hos Monetti innan kl 13:00 skall du få pengarna samma dag. Det är väldigt lätt att legitimera sig hos Monetti med deras många legitimations tjänster. Givetvis kan du legitimera dig via E-legitimation som hos alla andra snabblåns förmedlare. Men de går också att verifiera sig via sms eller telefonsamtal. För att verifiera sig via mobilen krävs det att abonnemanget eller kontantkortet är registrerat på dig själv. Det tredje alternativet är att skicka in bild på ID-kortet eller körkortet.

Monetti snabblån är med i SKEF som är en branschförening för snabblåns förmedlare. SKEF står för, Svenska konsumentkreditföretagen ekonomisk förening. SKEFs syfte är att samla alla långivare i Sverige som verkar på seriösa villkor och föra dessa framåt. Det gäller främst synen från allmänheten men också att göra kunder mer nöjda och inte känna sig lurade.

Credway snabba fördelar

  • Populär långivare online
  • Experter på snabblån
  • Sjysta räntor och priser
Monetti

Information

UC: Det tas ingen UC

Bet. anmärkning: Bet. anmärkning är okej

Lånet

Belopp: 1000-20 000 kr

Löptid: 1-12 månader

Kostnad: 395 kr