Säker Finans

Säkerfinans affärsidé är att tillhandahålla en trygg tjänst för snabblån riktade till konsumenter. De har högsta kreditbetyg av S & A Sverige  vilket är trippelt A. Ansökningsprocessen fungerar smidigt via BankID eller underskrift på ett avtal som kommer hem i brevlådan. De kräver en relativt hög årsinkomst på 150 000 kr. Men de accepterar betalningsanmärkningar och gör ingen UC. Hos Säkerfinans lånar du 1000 kr till 25 000 kr om du är ny kund. Som återkommande och lojal kund kan du låna ända upp till 40 000 kr. De erbjuder kredittider på 61 dagar och upp till 360 dagar. Kundservicen är öppen varje dag från kl 08:00 till 18:00 men har tyvärr stängt på helgen.

De flesta långivare använder sig av Nordea bank för att göra utbetalningar men det gäller inte Säkerfinans. De använder sig av SEB vilket klart är en stor fördel om du själv har SEB. Om du ansöker om lånet innan 13:30 har du pengarna redan samma dag.

Du känner säkert igen Säkerfinans från något. De har också ett snabblånsföretag som heter snabbfinans. De har samma ägare vilket gör att strukturen liknar varandra en hel del. Säkerfinans är med andra ord en trygg långivare som funnits länge i branschen. Vi på direktlåna.se rekommenderar starkt säkerfinans till dig!

Säkerfinans fördelar

  • Säkra och snabba utbetalningar
  • Du får full kontroll på ditt lån
  • Låg ränta & inga skumma avgifter
Säker Finans

Information

UC: Det tas ingen UC

Bet. anmärkning: Inget lån med bet. anmärkning

Lånet

Belopp: 1000-25 000 kr

Löptid: 1-9 månader

Kostnad: 215 kr