SnabbFinans

Snabbfinans ägs av S&A Sverige AB som också äger säkerfinans. De är dem själva som driver både säkerfinans och snabbfinans tillsammans vilket gör att du kommer se en del likheter. Med Snabbfinans är affärsidén att erbjuda konsumenter en säker kredittjänst med fokus på enkelhet och snabba kreditbeslut. Man skall låna av snabbfinans för mindre oförutsägbara utgifter så som punktering på bilen och liknande händelser. De genomför alltid en noggrann kreditprövning och en identitetskontroll. De gör inte kreditupplysningen via UC men kräver att du inte har några betalningsanmärkningar. Du måste vara minst 20 år och ha en årsinkomst på minst 150 000 kr.  Legitimering sker enkelt via sms eller BankID.

På pappret kan SnabbFinans ränta se lite dyr ut. Men det är precis tvärt om. De har nämligen ingen avi-avgift, uppläggningsavgift eller ansökningsavgift.  De erbjuder sina snabblån ända upp till 40 000 kr. Den längsta löptiden du kan välja hos Snabbfinans är 360 dagar, alltså nästan ett år.

De har en kundtjänst som beviljar lån och svarar på frågor vardagar mellan åtta på morgonen till sex på kvällen. De har tyvärr helt helgstängt. De använder inte Nordea som de flesta andra långivare utan har istället direkt utbetalning via SEB. Om ansökan kommer in före kl 13:30 på vardagar skall du ha pengarna på kontot samma dag.

Låna av snabbfinans

  • Snabb ansökan och snabba utbetalningar
  • Bra lån med sjysta villkor
  • Bra kundsupport vid frågor och funderingar
SnabbFinans

Information

UC: Det tas ingen UC

Bet. anmärkning: Inget lån med bet. anmärkning

Lånet

Belopp: 1000-25 000 kr

Löptid: 1-9 månader

Kostnad: 245 kr