Onea

Vi samarbetar inte längre med Onea, vi rekommenderar istället Monetti.

Onea ägs och drivs av 4finance Group. De är ett av Europas största och snabbast växande bolag för konsumentkrediter upp till 50 000 kr. Onea har en syster långivare som heter Vivus där vissa likheter finns. De tror på en ansvarsfull utlåning utan att betunga människor. De har total transparens gällande avgifter, kostnader och räntebetalningar. De skyddar givetvis din integritet och säkerhet. Just nu har 4Finance Group nästan fem miljoner låntagare i totalt 13 länder som har gjort mer än 10 miljoner lån totalt.

Onea gör mycket reklam för att de har skräddarsydda och flexibla lån. Du kan låna allt från 500 kr ända upp till 30 000 kr. Det är inga problem att utöka beloppet eller att förlänga lånetiden. De ser till att lösa din situation med andra ord.

Tre steg till ett snabblån hos Onea

  1. Du börjar med att använda Oneas kalkylator. Där väljer du belopp att låna och hur mycket du vill betala tillbaka varje månad. Du ser både kostnaden och räntan i denna kalkylator.
  2. I steg 2 registrerar du dig. Där fyller du bland annat i info om ditt arbete och ditt bankkonto nummer.
  3. Under steg 3 är det bara Onea som jobbar. De gör en kreditprövning och om allting är i ordning, betalar de ut snabblånet till dig direkt. Om inte, kontaktar de dig för komplettering.

Låna pengar av Onea snabblån

  • Flexibla lån där du bestämmer det mesta
  • Bra ränta
  • Enkelt och snabbt att ansöka om lån
Onea

Information

UC: Det tas ingen UC

Bet. anmärkning: Bet. anmärkning är okej

Lånet

Belopp: 500-30 000 kr

Löptid: 1-17 månader

Kostnad: 120 kr