Vivus

Vivus är en snabblånsförmedlare som funnits på den svenska marknaden ett bra tag. De ägs av 4finance Group som också äger Onea vilket är en trygghet i sig. Deras egna motto är ”Pengar för den moderna människan” som står för enkla, snabba och kostnadseffektiva krediter när konsumenter behöver det som mest. Nya Vivus har inte längre några klassiska snabblån och smslån. De har istället något de själva kallar för kreditlina. De är precis samma sak om ett kreditkonto. Du ansöker alltså om en kredit hos Vivus som du sedan kan ta ut pengar från. De är precis som ett kreditkort med kreditgräns fast utan det fysiska kortet.

Vivus erbjuder ett helt räntefritt lån på 6000 kr i 30 dagar för dig som är helt ny kund hos Vivus. Om du väljer att betala tillbaka lånet efter 30 dagar betalar du alltså bara lånebeloppet och inga som helst andra avgifter eller ränta. Vivus har direktutbetalning till både Nordea och Handelsbanken. Öppettiderna för supporten och de som godkänner krediter är mycket bra, de har öppet alla dagar i veckan.

De flesta konsumenter får ett snabblån hos Vivus. De har inga höga krav på kreditupplysningen som inte sker via UC. Du behöver bara ha fyllt 18 år och legitimera dig via BankID eller ett telefonsamtal.

Snabba fördelar med smslån hos Vivus

  • Snabbt svar på din ansökan
  • Sjysta kostnader & räntor på alla lån
  • Erbjuder räntefria & gratis lån
Vivus

Information

UC: Det tas ingen UC

Bet. anmärkning: Inget lån med bet. anmärkning

Lånet

Belopp: 500-16000 kr

Löptid: 1 månad

Kostnad: 0 kr