ViaConto

Viaconto är en långivare som både är populär och impopulär hos konsumenter. Vi förstår varför. De är ett seriöst företag i grunden men har varit lite väl aggressiva i sin kommunikation till kunder. De har dock bättrat sig och har just nu en förstklassig kundservice. Viaconto snabblån har sina rötter i Lettland där de grundades år 2007.

Första lånet erbjuder viaConto helt gratis på 1000 kr i en månad. Det är ett perfekt tillfälle om du bara behöver en tusenlapp eller vill testa på Viaconto. Annars erbjuder de lån från 1000 kr till 10 000 kr under 30 dagar till 90 dagar.

Support och utbetalningar av lån

De har relativt bra öppetider med söndag som ända stängd dag i veckan . De kör sina utbetalningar via Nordea bank. Om du ansöker innan kl 13:30 har du pengarna samma dag oavsett bank om inte din ansökan behöver kompletteras. De gör inga utbetalningar på helger utan man får snällt vänta tills måndag oavsett om man har Nordea eller inte. För att få ett lån hos ViaConto måste du uppnå några små villkor. Du får max ha 2 betalningsanmärkningar de senaste två åren. Du måste också ha en taxerad inkomst och denna kommer styra hur stort snabblån som beviljas.

Öppetider

  • Måndag till fredag – 8:30 – 20
  • Lördag – 10 – 16
  • Söndag – stängt

Fördelar med snabblån hos Viaconto

  • Populär långivare
  • Snabbt svar på din ansökan
  • Gratis att ta ditt första lån
ViaConto

Information

UC: Det tas ingen UC

Bet. anmärkning: Bet. anmärkning är okej

Lånet

Belopp: 500-11 500 kr

Löptid: 1-3 månader

Kostnad: 350 kr