LånButiken

Lånbutiken är ett serviceinriktat snabblåns förmedlare med två produkter under ett varumärke. De har något de kallar brukslånet som är ett kreditkonto. Ett kreditkonto är precis som ett kreditkort fast utan kort. Du ansöker alltså om en kredit men betalar bara för den krediten du använder. Deras snabblåns produkt kallar de sms lån. Något som inte många andra långivare i Sverige har är direkt utbetalning till två banker. De använder sig av Nordea och Handelsbanken. Om en ansökan kommer in innan kl 13:00, finns pengarna på kontot samma dag oavsett vilken bank du har. Efter klockan 13:00 sker bara direktutbetalning som tidigare nämnt till Nordea och Handelsbanken. Kundtjänsten har bra öppetider och har endast stängt på söndagar.

Lånbutiken är hårda med betalningsanmärkningar och tillåter inte alls detta. De gör inte sin kreditupplysning via UC. De har ingen krav på minimum årsinkomst utan endast att din ålder är minst 20 år.

Lånbutiken ägs av Risicum Capital AB och sitter i Solna, nära Stockholm. Som du hör på namnet startade de först Risicum vilket är ett välkänt varumärke i Sverige. De gör att du kan känna dig helt trygg med att ta ett lån hos Lånbutiken.

Fördelar med snabblåns hos LånButiken

  • Bra villkor för dina lån
  • Snabba utbetalningar
  • Låg ränta på ditt lån
LånButiken

Information

UC: Det tas ingen UC

Bet. anmärkning: Inget lån med bet. anmärkning

Lånet

Belopp: 3000 kr-50000 kr

Löptid: 1-12 månader

Kostnad: 250 kr